CIMALSA col·labora amb la consultora ALG en el desenvolupament de la xarxa logística intermodal de Kenia

2016-09-12

Amb la consultora ALG i Coulson Harney Advocates, duran a terme l’estratègia per fer el corredor ferroviari entre el port de Mombasa i Nairobi

També assessoren els plans governamentals per crear-hi un hub logístic

CIMALSA col·labora amb la consultora ALG, que lidera el projecte, i el despatx Coulson Harney Advocates, en el desenvolupament d’una xarxa logística intermodal a Nairobi (Kenia), i en la definició de l’estratègia de la cadena de transport entre el port de Mombasa i la capital keniana.

L’adjudicació del projecte la va fer Trade Mark East Africa conjuntament amb KPA (autoritat portuària), KRC (empresa estatal de ferrocarrils) i KENHA (autoritat d’infraestructures viàries)  aquest mes de juny. El principal objectiu és dur a terme l’estratègia del corredor ferroviari entre Mombasa i Nairobi, a partir de l’anàlisi de l’estat actual de les infraestructures existents i en construcció (ferrocarril, terminals portuàries i viàries) dels operadors de transport, tenint en compte les expectatives de demanda futura.

L’empresa pública catalana participarà en diferents fases del projecte, en particular a la relativa a la descripció del principal corredor ferroviari i del hub logístic; el proper 29 de setembre participarà en un Workshop a Nairobi i està previst que les conclusions es presentin abans de finalitzar aquest any 2016.

Oficines a catorze ciutats

La consultora ALG és una empresa amb seu a Barcelona i oficines en 14 ciutats del món que fa més de 25 anys que ofereix solucions de consultoria estratègiques i integrals, des del desenvolupament fins a la implantació, abastant tot el cicle de vida de les companyies i la infraestructura de transport, el desenvolupament territorial i la logística per als sectors públics i privats.

El passat novembre, ALG va demanar la participació de CIMALSA al tender convocat pel govern de Kenia, sol·licitant serveis de consultoria per a la revisió dels actuals plans governamentals per al desenvolupament logístic. A més, aquesta agrupació compta amb la col·laboració i l’assessorament jurídic del despatx Coulson Harney Advocates, que són membres de Bowman Gilfillan Africa Group.

Source: Generalitat de Catalunya, 09/09/2016

On-line: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/295247/ca/cimalsa-collabora-desenvolupament-xarxa-logistica-intermodal-kenia.do

Nairobi; Mombasa; Kenia